Agenda

(bijgewerkt op 30 november 2018)

De hieronder opgegeven data zijn steeds onder voorbehoud.
Actuele informatie kunt u altijd krijgen via onze contactadressen.

datum activiteit
november 2018 De maandelijkse schrijfactie van Amnesty

Meer informatie...

De hierboven opgegeven data zijn steeds onder voorbehoud.
Actuele informatie kunt u altijd krijgen via onze contactadressen.

 
10 december actie

Voor de 10 december actie zullen wij weer met stands in enkele kerken staan om handtekeningen te verzamelen en (kerst)spullen te verkopen.

Op zondag 2 december staan wij in de Andreas, Petrus en Paulusparochie. We voeren dan actie voor Atena Daemi uit Iran. Na de kerkdienst kunt u onze petitie tekenen.                                                                                                                                                                                                                                                                               Atena Daemi komt op voor terdoodveroordeelden. Ze schreef kritisch over executies op Facebook en Twitter en liep mee in een vreedzaam protest tegen de executie van een jonge vrouw. In een rechtszaak, die slechts 15 minuten duurde, werd zij veroordeeld tot 14 jaar cel voor 'samenkomen en samenzweren tegen de nationale veiligheid'.

Op zondag 9 december staan wij in de Immanuelkerk en in de Konigshof. We voeren dan actie voor Geraldine Chacrón uit Venezuela. Na de kerkdienst kunt u de petitie tekenen.                                                                                                                                                                                                                                                                                   Geraldine komt op voor jongeren uit arme gebieden. Ze leert hun over hun rechten en hoe ze daarvoor kunnen opkomen. Ze is door 7 gewapende leden van de veiligheidsdienst opgepakt en gevangen gezet. Ze werd op 1 juni voorwaardelijk vrijgelaten.     

We staan ook op de Nieuwjaarsreceptie van de Gemeente.

 


Spreekt het je aan om je actief in te zetten voor het werk van Amnesty International?

Ken je iemand die ons bij het uitvoeren van de activiteiten wil helpen, of heb je vragen?

Neem dan contact met ons op.